avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Îmi cer scuze pentru deranj și poate nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Îmi cer scuze pentru deranj și poate nu trebuie ...

Buna ziua! Îmi cer scuze pentru deranj și poate nu trebuie sa pun întrebarea aici. Noi (locatarii unei scări ),vrem sa închiriem uscătoria (spațiu comercial )unei firme de amanet.In contractul de închiriere la chiriașul se obliga ,ei (chiriașii) vor sa apara și acest punct : “sa nu închirieze spațiul altor persoane cu excepția altor firme aparținând aceluiași administrator sau asociați cu firma chiriașa a prezentului contract “.Ne afectează cu ceva pe noi proprietarii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:48, 26 Iunie 2021
,vrem sa închiriem uscătoria (spațiu comercial )unei firme de amanet

Uscatoria este parte comuna imobil de locuit in comun
Uscatoria poate face obiectul unui contract de inchiriere sau de folosinta incheiat intre persoanele juridice asociatia de proprietari si firma de amanet
Referitor la pretentia posibilului chirias,raspunsul este conditionat de clauzele reciproc asumate de parti
Faptul ca administratorul detine "n" firme si intentioneaza sa impuna obligatia in sarcina asociatiei sa nu inchirieze decat unitatilor apartinand administratorului,este discutabila avand in vedere ca nu ati precizat profilul firmelor au sau nu acelasi obiect de activitate
Exista varii situatii in care o firma are 5 anagajati,alta firma are 10 angajati,elemente care schimba datele problemei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere uscatorie bloc nikol_45 nikol_45 buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati sa inteleg corect ! stiu ca uscatoria nu se poate cumpara decat cu acordul tuturor vecinilor, conf . Legea 287/2009 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc Locatar59 Locatar59 Buna ziua, am o nelamurire legata de uscatoria bloculuiin care locuiesc. Sunt propietara unui apartament la etajul 9 din 10, deasupra mea se afla uscatoria ... (vezi toată discuția)