avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM

as dori sa stiu daca aici pe forum sunt persoane care au dat examenul de admitere la inm si au intrat! le implor sa ma contacteze! am o multime de intrebari si aud doar raspunsuri contradictorii!parca as inota intr-un ocean de informatii!:(
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:37, 22 Martie 2011
Dar in sectiunea forumului dedicata acestui subiect, sunt destule raspunsuri cu privire la admiterea din acest an, sunt impresiile celor care au luat, sunt indrumari legate de materie,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)
Comentarii dupa examen inm 2007 mikesid mikesid Acest topic este dedicat exclusiv celor care au participat la examenul de admitere INM 2007 !!! (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)