avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lipsa indicarii obiectului in cererea de chemare in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lipsa indicarii obiectului in cererea de chemare in judecata

Va rog sa-mi spuneţi dacă nu am indicat în cererea de chemare în judecată care este obiectul acesteia, mai pot să indic obiectul la al doilea termen de judecată sau nu? Concret, am avut primul termen de judecată în ziua de 10.02.2011. Nu am indicat obiectul cererii în plângerea contravenţională. Am indicat obiectul cererii printr-o completare la plângerea contravenţională, pentru ziua de 10.03.2011 (al doilea termen de judecată). Subliniez că partea adversă a invocat în întâmpinare prevederile art. 133 alin. 1 din C.Pr.Civ.
vA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: mikka35 , utilizator 16:15, 23 Martie 2011
vi s-a pus in vedere sa precizati obiectul? la termen sau prin citatia din data de 10.02?

10.03 a fost termen in care vi s-a pus in vedere acest lucru? de ce s-a amanat la primul termen?

cu ceva sanse, e posibila completarea dvs. Insa... aveti grija ca art. 133, alin. 1 Cprciv solicita nulitatea cererii de chemare in judecata pentru lipsa obiectului cauzei.
În 10.02.2011, s-a amânat judecata pentru a mi se da posibilitatea de a studia întâmpinarea, în cuprinsul căreia am constatat faptul că s-a invocat excxepţia de la art. 133 C.Pr.Civ şi ca urmare, am făcut o completare la întâmpinare în care am precizat obiectul plângerii contravenţionale. Va rog să-mi precizaţi ce şanse am de a nu mi se anula plângerea ca lipsită de obiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Procedura prealabila neindeplinita teo09 teo09 Buna ziua, In cazul in care reclamantul nu a anexat la cererea de chemare in judecata dovada plangerii prealabile, se poate invoca exceptia ... (vezi toată discuția)
Paratul poate invoca prin intampinare exceptia insuficientei timbrari avand in vedere dispozitiile art. 200 din noul cod de procedura civila ? kinga10 kinga10 Am intentat o actiune in justitie am platit taxa aferenta dupa aprecierea noastra. Nu ni s-a comunicat eventuale neajunsuri al cererii respectiv instanta nu ... (vezi toată discuția)