Va rog sa-mi spuneţi dacă nu am indicat în cererea de chemare în judecată care este obiectul acesteia, mai pot să indic obiectul la al doilea termen de judecată sau nu? Concret, am avut primul termen de judecată în ziua de 10.02.2011. Nu am indicat obiectul cererii în plângerea contravenţională. Am indicat obiectul cererii printr-o completare la plângerea contravenţională, pentru ziua de 10.03.2011 (al doilea termen de judecată). Subliniez că partea adversă a invocat în întâmpinare prevederile art. 133 alin. 1 din C.Pr.Civ.
vA MULTUMESC ANTICIPAT.
vi s-a pus in vedere sa precizati obiectul? la termen sau prin citatia din data de 10.02?
10.03 a fost termen in care vi s-a pus in vedere acest lucru? de ce s-a amanat la primul termen?
cu ceva sanse, e posibila completarea dvs. Insa... aveti grija ca art. 133, alin. 1 Cprciv solicita nulitatea cererii de chemare in judecata pentru lipsa obiectului cauzei.
În 10.02.2011, s-a amânat judecata pentru a mi se da posibilitatea de a studia întâmpinarea, în cuprinsul căreia am constatat faptul că s-a invocat excxepţia de la art. 133 C.Pr.Civ şi ca urmare, am făcut o completare la întâmpinare în care am precizat obiectul plângerii contravenţionale. Va rog să-mi precizaţi ce şanse am de a nu mi se anula plângerea ca lipsită de obiect?