avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil

Buna ziua,
Am inteles ca indemnizatia lunara pentru crestere copil se stabileste in cuantum de 75%din media nete realizate pe ultimele 12 luni(asta daca se opteaza pentru 1 an).
Intrebarea mea este la stabilirea celor 12 luni se iau in calcul si lunile in care salariata a primit indemnizatie pentru sarcina si lauzie (cele 126 de zile)?
Multumesc
Elena
Cel mai recent răspuns: daniella_palade , utilizator 16:12, 23 Martie 2011
se i-au in calcul ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate, cuantumul indemnizatiei pentru ccc corinamilitaru corinamilitaru lucrez la o firma din martie anul curent si as vrea sa ma lamuriti cu niste probleme: 1)vreau sa raman insarcinata si vreau sa stiu cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului cotropica87 cotropica87 Am 2 ore trecute pe carte de munca si un salariu de 200 de lei, se poate sa platesc eu separat darile la stat sa primesc o indemnizatie mai mare nu cea de 600 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil Chirasan Chirasan Buna ziua, Sunt in luna a 7-a de sarcina si as dori sa stiu cum se calculeaza valoarea indemnizatiei de crestere a copilului, daca doresc sa imi iau ... (vezi toată discuția)