avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende

Se pot plati dividende si pentru anii anteriori (2008, de expl.), daca anul a avut, bineinteles, profit si AGA a decis ca acest profit sa ramana la dispozitia firmei ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:37, 23 Martie 2011
Da se poate.Intocmiti hotarare AGA platiti impozitul pe dividende si puteti plati dividendele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire repartizare profit Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona La sfarsitul anului 2007 o parte din impozitul pe profit a ramas nerepartizat. In anul 2008 AGA hotaraste repartizarea intregului profit la dividende. Acestea ... (vezi toată discuția)
Dividend marcucarolina marcucarolina Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca pentru dividendele repartizate ptr.anul urmator trebuie sa retin si sa platesc impozit. Va ... (vezi toată discuția)
Distribuire profit pe dividende sarailievski sarailievski Buna ziua, Am in balanta profit nerepartizat din anii anteriori (platitor de impozit pe profit), iar in 2014 am pierdere contabila (microintreprindere).AGA ... (vezi toată discuția)