avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Obligatii restante Bugetul de stat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Obligatii restante Bugetul de stat

Buna ziua! Unde pot afla cat am de platit la bugetul statului, tva si impozit pe profit. Mentionez ca nu am achitat tva-ul trimestrului 4 al anului 2010 si impozitul. Vreau sa stiu cat am exact de plata, la zi, cu tot cu penalitati si dobanda. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriolet , utilizator 10:17, 23 Martie 2011
La administratia fin de care apartineti puteti solicita fisa analitica pe platitor in care aveti inscrise toate debitele si penalitatile calculate la zi.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari la majorari cristina29 cristina29 Buna dimineata! Am si eu o mica intrebare in dimineata aceasta: daca platesc tva-ul declarat, dar raman neplatite penalitatile/majorarile de intarziere ... (vezi toată discuția)
Plata taxe vornicu lumi vornicu lumi va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit siso siso In anul 2014 in primele 3 trimestre am fost microintreperindere iar din octombrie 2014 am devenit platitor de impozit pe profit .La 31.12.2014 am inregistrat ... (vezi toată discuția)