avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pierd indemnizatia daca imi dau copilul la cresa cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pierd indemnizatia daca imi dau copilul la cresa cu doua luni mai devreme de a implini 2 ani?

Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire , as vrea sa imi dau copilul la cresa inainte cu doua luni sa implineasca doi ani, dar nu voi incepe munca , asta insemna ca nu voi mai primi indemnizatia daca imi inscriu copilul al cresa , si odata cu inscrierea copilului la cresa va trebui sa incep si eu munca (mai devreme cu dou luni )?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 13:48, 23 Martie 2011
daca va reincadrati in campul muncii, da pierdeti indemnizatia...daca dati copilul la cresa nu pierdeti indemnizatia...eu va sfatuiesc sa vedeti cat rezista copilul la cresa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mersul la cresa suspenda indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani? MihaelaVio MihaelaVio Buna ziua, ma intereseaza inscrierea copilului meu, acum in varsta de 1 an si 3 luni la o cresa de stat incepand cu luna mai 2015. Sunt in crestere copil ... (vezi toată discuția)
Mama in concediul de ingrijire copil si copil dus pana in 2 ani la cresa elynedelea elynedelea Buna ziua! Daca sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani(perioada in care primesc indemnizatie ingrijire copil),pot sa-mi duc copilul la cresa cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un copil de 1 an si 3 luni . as vrea sa l înscriu ... nimenea nimenea Bună ziua! Am un copil de 1 an si 3 luni . As vrea sa l înscriu la cresa ciclu 2021/2022. As vrea sa știu ce acte mi se pot cere la înscriere având în ... (vezi toată discuția)