avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am un copil de 1 an si 3 luni . As vrea sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am un copil de 1 an si 3 luni . As vrea sa l înscriu ...

Bună ziua! Am un copil de 1 an si 3 luni . As vrea sa l înscriu la cresa ciclu 2021/2022. As vrea sa știu ce acte mi se pot cere la înscriere având în vedere ca contractul de munca este suspendat și primesc indemnizație creștere copil.Am înțeles ca s ar cere o adeverinta de venit . În cazul meu ce ar tb sa depun la dosar? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 2 Iulie 2021

Acte necesare înscriere la creșă
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)
Cresa si indemnizatia pentru cresterea copilului ContSters20423 ContSters20423 As avea nevoie de o informatie, daca ma poate cineva ajuta: beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani, adica pana in ebruarie 2007, ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru dosar somaj, dupa finalizarea perioadei de concediu crestere copil? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu indrumarile Dvs. As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pt depunerea dosarului de somaj, avand in vedere ca mai am un ... (vezi toată discuția)