avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Etichetarea produselor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Etichetarea produselor

Buna ziua!

Am cumparat niste produse de bucatarie, jucarii etc. intr-un depozit en-gros din Ungaria, care au fost fabricate in China.Eu cum trebuie sa scriu pe eticheta pe firma mea,(pentru ca nu eu l-am importat in U.E.),numai ca distribuitor?

Alte discuții în legătură

Import si ditributie online StefanStefan StefanStefan Dorim sa importam din Uniunea Europeana si din afara ei jocuri si jucarii si sa le distribuim in Romania en-detail pe internet si en-gros prin vanzari directe. ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere second hand bogdaner bogdaner cine ma poate ajuta cu informatii privind comertul cu produse second hand(haine,jucarii,etc)...mai exact vreau sa aduc hainele din alta tara si sa le vand aici ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata? robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Exista in CAEN mai multe coduri care incep cu denumirea \"comert cu ridicata...\" Ce inseamna aceasta notiune? Exista vreo normare oficiala a ... (vezi toată discuția)