avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrprindere individuala

Daca am inteprindere individuala pot lucra cu carte de munca in alt loc(pe un post bugetar,in alt domeniu decat activitatea desfasurata pe intreprindere)???Stiu ca pentru intreprinderea individuala cheltuielile cu chiria si orice alte cheltuieli facute in scopul obtinerii de venit sunt deductibile.Exista insa anumite conditii in ce priveste aceste cheltuieli ???
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:33, 23 Martie 2011
Puteti lucra, dar sa publicati si declaratia de interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderi individuale Bonutzu Bonutzu ce sunt intreprinderile individuale, ce regim juridic au, ce activitati pot sa desfasoare, ce taxe trebuie sa plateasca , ce declaratii trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Freelancing - forma cea mai buna dpdv legal? malaguttif10 malaguttif10 Buna seara, As dori sa lucrez full time ca si freelancer insa nu stiu care ar fi forma cea mai buna incat sa o pot face legal. PFA? Intreprindere ... (vezi toată discuția)
Pf sau af symonika_kreatza symonika_kreatza Buna ziua.Am cateva intrebari.Ce este mai convenabil? Lucrez in constructii si am fost dat in somaj. Eu activez in continuare la acel patron dar nu am nici o ... (vezi toată discuția)