avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani primiti cu titlu de imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani primiti cu titlu de imprumut

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti in umr. problema: s-au virat niste sume destul de mari pe contul firmei noastre in baza unui contract de imprumut din partea firmei cu care s-a incheiat contractul. Banca ne-a anuntat ca trebuie sa facem o notifocare catre BNR cu privire la aceste sume. Intr-adevar avem o obligatie de acest gen? Care act normativ(care art) prevede?

Multumesc mult,
Hajnalka
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
hajnyci, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:33, 24 Martie 2011
hajnyci a scris:

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti in umr. problema: s-au virat niste sume destul de mari pe contul firmei noastre in baza unui contract de imprumut din partea firmei cu care s-a incheiat contractul. Banca ne-a anuntat ca trebuie sa facem o notificare catre BNR cu privire la aceste sume. Intr-adevar avem o obligatie de acest gen? Care act normativ(care art) prevede?

Multumesc mult,
Hajnalka
Actul normativ de care intrebati este o reglementare a BNR privind spalarea banilor. Aceasta are circuit inchis intre BNR si bancile comerciale. Nicio banca nu va va indica articolul pe care il solicitati ci va va cere, in functie de sumele tranzactionate prin conturi sa declarati provenienta banilor. Asadar, acestea sunt reglementarile bancare care trebuie respectate din momentul in care, dvs apelati la serviciile acestor entitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare firma de catre administrator GGBO GGBO Luna aceasta am cumparat o masina pe firma (80 000 ) lei. Ca persoana fizica am mers la banca , am completat un formular de creditare pe care mi l-au dat cei ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! nelamurire referitoare la contractul de imprumut "darling" motox motox multumesc anticipat tuturor celor ce ma vor ajuta sa rezolv urmatoarea problema: Sunt asociat si administrator la un SRL. Mai am 3 asociati, CETATENI ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma in euro Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua, Ca asociat, pot imprumuta firmei o suma in euro? Ma intereseaza daca pot depune euro in contul de euro al firmei pentru a putea plati o factura ... (vezi toată discuția)