avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... o rugaminte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

o rugaminte

domnilor am si eu o rugaminte la dumneavoastra...acum 2 ani si 8 luni am avut un accident in care am lovit 4 masini(care erau parcate) fiind sub influenta alcoolului...acum dupa 2 ani mi`a venit de la astra de platit peste 1 miliard din care 110 milioane este doar dobanda la sumele care au fost platite catre cei care au avut masinile avariate de mine...nu sunt salariat,nu am nici un fel de bun pe numele meu...ce as putea sa fac?cum ma sfatuiti si pe mine?va multumesc frumos si astept cateva raspunsuri sau o posibila solutionare....multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:37, 23 Martie 2011
Nu aţi avut asigurarea obligatorie de răspundere civilă la maşină? Asigurătorul nu a fost obligat în solidar la plata despăgubirilor?
Presupun ca asiguratorul mentionat, a platit toate daunele RCA, insa s-a constatat ca ati provocat daunele in mod intentionat.Nu ati dat curs somatiei de plata, iar acum se apropie termenul de prescriptie si aveti de plata regresul.
Probabil ca nu erati numai sub influienta alcoolului ci si in stare de ebrietate cu alcoolemie peste 0,80 la mie si atunci chiar daca aveati polita RCA valabila nu beneficiati de ajutorul acesteia si va trebui sa suportati consecintele. Regretabil dar asta este adevarul. Mergeti la asiguratorul respectiv( cel care v-a trimis bucuria ) si vedeti modalitatea de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ghita1100 ghita1100 am facut un accident rutier intrand in coliziune cu un alt autoturism in Franta si eram sub influenta alcoolului in urma caruia au rezultat 2 victime cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie andrale andrale Daca un conducator auto cu alcoolemie a produs un accident din vina lui,cel accidentat beneficiaza de asigurarea obligatorie a vinovatului baut? (vezi toată discuția)
Imi cer sa platesc dauna provocata si reparata pe casco desi eu aveam rca valabil MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati. acum doua luni fiind sofer la o firma conducand un tractor am acrosat un autoturism parcat din cauza conditiilor de ... (vezi toată discuția)