avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intrebare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intrebare

am facut un accident rutier intrand in coliziune cu un alt autoturism in Franta si eram sub influenta alcoolului in urma caruia au rezultat 2 victime cu leziuni plus masina avariata.Intrebarea mea este :asigurarea RCA ma poate ajuta in cazul acesta?Mentionez ca masina este inmatriculata in romania si de asemenea asigurarea este la socetatea Astra Romania.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:38, 21 Martie 2010
Da, numai pentru pagubele produse , nu si pentru propriul autovehicul si nici pentru autovatamarile vinovatului.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati nume denumiri/societati
2-RCA opereaza pentru pagubele cauzate in urma evenimentului catre partea implicata in eveniment,conform contract incheiat
Nu ne-ati spus ce alcoolemie aveati. OricumpeRCA nu se despagubesc decat daunele produse celeilalte masini pe care ati accidentat-o si persoanele din aceasta. Masina dv. si spitalizarea dv. nu pot fi despagubite nici pe CASCO, deoarece erati sub influienta alcoolului. Imi pare rau pt. dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco - de la rca sau de la persoana fizica georcaeff georcaeff Buna ziua! Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.01 g/l sange wiioo wiioo este posibil ca dupa 22 de ore de cand am baut 3 beri de 5% sa iasa alcolemie 0.01 g/l in sange??? in acest caz daca este posibil se poate face recurs in ... (vezi toată discuția)