avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal de radar...ilizibil 100% !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal de radar...ilizibil 100% !

stimati forumisti !
am un proces verbal de 3 zile scris de agentii tuzgureni de la sibiu...exemplarul 3 ce mi l-au dat este absolut 100% ilizibil...se vede doar ca am avut 140 km/h in afara localitatii ...nu stiu daca este pe drumul E60 sau DN1 ?? ...este pendinte de judecatoria sibiu sau saliste...nu se vede localitatea sau km unde s-a comis fapta...nimic....nimic aveau un indigo de la cutremurul din 1977!! ce fac? unde sa ma pling si cu ce sa ma prezint?? multimim frumos de rabdare si sfaturi !
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 10:42, 7 Iunie 2008
Faceti plangere in termenul legal, aratati toate motivele pentru care cereti anularea procesului verbal, aratati ca procesul verbal este ilizibil si solicitati ca, dupa depunerea unei forme lizibile din partea I.J.P. Sibiu, sa va puteti preciza actiunea.
Mult succes!
Cred ca Politia este singurul "organ" care mai foloseste indigoul.

Parerea mea este sa te duci la Politia rutiera din Sibiu si sa soliciti o copie dupa respectivul proces verbal. Presupun ca nu vei reusi.Consider ca singura solutie este contestarea in justitie a procesului verbal La actiune atasezi procesul verbal asa cum a fost "livrat" de catre Politie. Esentialul se vede, adica seria si numarul procesului verbal si motivul amendarii (viteza de 140 km/h). Copia lizibila se va cere prin instanta.
Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
DAR DACA...AM UN VIS FRUMOS.... CEREM NULITATEA ABSOLUTA DEOARECE...MI-A INGRADIT DREPTUL DE A-L ATACA IN INSTANTA...NU STIU CINE SI CE INSYTANTA IL VA SOLUTIINA... NU AM DATA SI FAPTA COMIS...ETC. TOATE PRIN PRISMA FAPTULUI CA MI-A SPUS CIND AM REPROSAT CA ESTE ILIZIBIL..CA... SI ASA NU FACI CONTESTATIE NU? SI AMENDA POTI SA O PLTESTI LA SIBIU SI O LASI CHITANTA LA SEDIUL POLITIEI...
NU v-a ingradit nimeni dreptul de a ataca procesul verbal in instanta. Se poate cere, prin intermediul instantei, depunerea unei copii lizibile. In caz de refuz din partea lor, situatia este in avantajul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - primul termen syca_m syca_m Buna ziua, Tin sa va mulumesc pentru sfaturile date legate de subiectul[i] \"Permis suspendat pentru 30 de zile - ABUZ AL POLITIEI\"[/i]. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar derderian derderian stimati colegi, la data de 25 mai ac, in oras Ghimbav, pe DN1, 4 benzi si separator, am fost avertizat prin flashuri ca mai in fata este politie, am redus ... (vezi toată discuția)