avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrprindere individuala

La infintarea unei intreprinderi individuale trbuie sa avem toate autorizatile(mediu, sanitar-veterinar etc)sau dupa inceperea activitatii se vor face controale sa se stabileasca daca sunt respectate conditile impuse de lege???'
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:52, 23 Martie 2011
Concomitent cu depunerea actelor pentru inregistrarea II veti completa o declaratie tipizata pe care registrul comertului o trimite la institutiile avizatoare. Detalii infiintare II aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - autorizatii necesare (intretinere si reparatii auto) danucoro danucoro de ce autorizati am nevoie pt infintarea si functionarea unei intreprinderi individuale pt intretinere si reparati auto? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentu un bar? calina mihaela calina mihaela Va rog imi poate spune cineva care sunt autorizarile necesare pentru a deschide un bar??(stiu ca in dosaru depus la Registru Comertului pentru infintarea ... (vezi toată discuția)