avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despagubiri mansardare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despagubiri mansardare

Locuiesc intr-un bloc cu mai multe scari, fiecare avand patrimoniu delimitat.In momentul de fata se executa lucrari de mansardare la una din scari.Evident, au fost despagubiti au doar proprietarii de la acea scara.Intamplarea face ca la scara alaturata( lipita practic de scara mansardata), la ultimul nivel , intr-o garsoniera locuieste o mama cu fiica bolnava neuropsihic( handicap de gradul 1).Zgomotul infernal, practic zi lumina, fac bolnavei si mamei acesteia viata imposibila. Si vecinii sunt deranjati de tipetele fetei.
INTREBARE

Cum poate fi despagubita si aceasta familie, care este f afectata de noua constructie?Ma gandesc ca astfel s-ar putea muta temporar cu chirie pana la incheierea lucrarilor de mansardare.Familia e de acord cu o astfel de solutie, dar nu are posibilitati materiale.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:23, 24 Martie 2011
Numai facand apel la intelegerea comitetului executiv al asociatiei, sa discute acest caz, poate gasesc o solutie si pentru aceasta familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa se imparta costurile reparatiei terasei? amotida amotida In incercarea de a ajuta pe o matusa ce locuieste la ultimul etaj, cu hidroizolatia terasei blocului ce necesita reparatie, lovindu-ma practic de aceleasi si ... (vezi toată discuția)
Construire acoperis cu amenajare interioare rixos rixos Buna seara, Locuiesc intr-o spalatorie devenita ulterior apartament, intr-un imobil istoric . Aceasta spalatorie, care in anii 80 a devenit apartament mai ... (vezi toată discuția)
Unde isi pot desfasura activitatea administratorii? LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper sa primesc un raspuns de la dvs. Vecinul meu de la parter este admiistratul blocului si la el se platesc taxele ... (vezi toată discuția)