avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Somatie de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Somatie de evacuare

Buna ziua,

Stau in chirie in Bucuresti. Vineri cand am ajuns acasa am avut surpriza sa gasesc pe usa de la intrare o somatie de evacuare din partea unui executor judecatoresc pe motiv ca proprietarul nu a platit ratele la banca. Stau de 3 ani in acest apartament si in ultimul an nu am refacut contractul de chirie .Un prieten de al meu avocat, a facut o adresa catre executorul judecatoresc in care a explicat ca proprietarul apartamentului nu locuieste in acest imobil. Intrebare: La ce s-a ma astept? Astazi vorbeam cu un prieten care a trecut prin aceleasi lucruri si mi-a zis sa nu imi fac griji pentru ca toata treaba o sa se lungeasca foarte mult.

Va multumesc
:">puneti va la adapost , in ce priveste schimbare de habitat.
adica sa imi caut cat mai repede? sau mai dureaza o luna, doua
pentru linistea dvs. , ar mai dura cam o luna , timp in care sa va mutati. tineti bine de acel contract , in sensul sa nu il rataciti. nu este cazul sa va impacientati.
Procesul poate dura destul de mult pana sa se obtina evacuarea dvs., dar este foarte probabil sa platiti si cheltuieli de judecata la finalizarea acestuia.
Discutati despre toate aspectele cu prietenul dvs. care este avocat.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un proces de evacuare? sahlgren sahlgren sunt proprietaru unei case retrocedate pe care am obtinut-o in 2002.cei 5 ani au expirat in 2007, deasemenea si prelungirea in 2008. chiriasul care nu vrea ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)