avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat dureaza un proces de evacuare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat dureaza un proces de evacuare?

sunt proprietaru unei case retrocedate pe care am obtinut-o in 2002.cei 5 ani au expirat in 2007, deasemenea si prelungirea in 2008. chiriasul care nu vrea sa iasa. i-am inaintat notificare. cam cat dureaza procesul pana obtin ordinul de evacuare? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Sandrak , utilizator 17:38, 5 Aprilie 2019
Daca nu vrea sa iasa poate dura 2-3 ani procesul.
Adica in atata timp veti putea face evacuarea prin executor judecatoresc.

avocat Claudiu Lascoschi
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am avut un proces in care am reprezentat paratii si a durat aproape 4 ani pana s-a judecat apelul si fara sa invoc aparari care sa prelungeasca procesul in mod obligatoriu...
Persoanele despre care face vorbire userul nu vor iesi pana nu vor primi somatie de la executorul judecatoresc...

avocat Claudiu Lascoschi
~ Conținut șters la cerere ~
Evacuarea se poate face si in 3 luni daca procesul se termina la primul termen de judecata, redactarea hotararii se face in doua saptamani si nu se declara cale de atac...;)

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Somatie de evacuare CiprianAndrei CiprianAndrei Buna ziua, Stau in chirie in Bucuresti. Vineri cand am ajuns acasa am avut surpriza sa gasesc pe usa de la intrare o somatie de evacuare din partea unui ... (vezi toată discuția)
Evacuare ramona_mustatea ramona_mustatea va rog frumos sa-mi raspunde-ti urgent.am o mare problema aveam ordin de evacuare de la executor trimis de proprietar,dar intre timp proprietarul a murit.ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe ... 0773842139 0773842139 Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe concubinul meu cu care locuiesc aici de 6 ani, deoarece nu vrea sa o facă de buna voie. (vezi toată discuția)