avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

va rog frumos sa-mi raspunde-ti urgent.am o mare problema aveam ordin de evacuare de la executor trimis de proprietar,dar intre timp proprietarul a murit.ce pot face eu in aceste conditii????este vorba despre casele nationalizate.astept raspuns urgent.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:06, 12 Octombrie 2009
ati fost in proces de evacuare si s-a dat hotararea?
daca a murit proprietarul, intra in problema mostenitorii lui.

av.m.vasilescu
Locul proprietarului este luat de catre mostenitori. Acestia trebuie sa dovedeasca ca au acceptat mostenirea....
In caz de deces al creditorului care a obtinut hotararea de evacuare, depuneti la executorul judecatoresc dovada decesului acestuia. Acesta - executorul - nu va mai face si alte acte de executare decat la cererea mostenitorilor defunctului. ;)
Decesul proprietarului va mai da un ragaz.
Mergeti la executor si anuntati acest lucru.
Mai puteti face si o contestatie la executare daca exista probleme.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Se poate sa ma scoata de la mostenire? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, este vreo posibilitatea legala ca o ruda, care are si ea dreptul la mostenire, sa faca succesiunea fara mine, in ideea de a ma indeparta de la ... (vezi toată discuția)
Nulitate certificat mostenitor ContSters60093 ContSters60093 Va supun atentiei urmatoarea speta: de pe urma defunctului X raman ca mostenitori - sotia supravietuitoare plus 3 fiice (majore). Procedura ... (vezi toată discuția)