avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat dureaza un proces de evacuare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat dureaza un proces de evacuare?

sunt proprietaru unei case retrocedate pe care am obtinut-o in 2002.cei 5 ani au expirat in 2007, deasemenea si prelungirea in 2008. chiriasul care nu vrea sa iasa. i-am inaintat notificare. cam cat dureaza procesul pana obtin ordinul de evacuare? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Sandrak , utilizator 17:38, 5 Aprilie 2019
Eu am un proces de evacuare care durează de aproape 3 ani. La fiecare ședință se face amanare din diverse motive. Sunt proprietarul imobilului, am depus toate actele printre care și cadastrul. Persoanele pe care trebuie să-i evacueze îmi fac probleme, vorbesc urât, mă amenință, mă învinuiesc de lucruri incredibile și mă discreditează în fața altor persoane. Eu sunt nevoită la mine acasă sa suport și sa-mi fie teamă pentru familia mea. Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de evacuare CiprianAndrei CiprianAndrei Buna ziua, Stau in chirie in Bucuresti. Vineri cand am ajuns acasa am avut surpriza sa gasesc pe usa de la intrare o somatie de evacuare din partea unui ... (vezi toată discuția)
Evacuare ramona_mustatea ramona_mustatea va rog frumos sa-mi raspunde-ti urgent.am o mare problema aveam ordin de evacuare de la executor trimis de proprietar,dar intre timp proprietarul a murit.ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe ... 0773842139 0773842139 Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe concubinul meu cu care locuiesc aici de 6 ani, deoarece nu vrea sa o facă de buna voie. (vezi toată discuția)