Buna, as avea si eu o intrebare adresata celor care au deja autoturism imatriculat in Bulgaria sau oricui ma poate lamuri care ar fi riscul imatricularii la bulgari a unei masini, si din cate am auzit masina ramane pe numele peroanei din Bulgaria, si cat de legala/ ilegala este treaba?
Multumesc anticipat
Dezavantaje: polita RCA trebuie facuta in Bulgaria, cetateanul bulgar poate revendica autoturismul spunand ca i s-a furat si multe altele. Nu este o problema sigura.
in cazul in care nu ai pe cineva acolo care sa te ajute nu poti apela la o persoana straina.. sau care o cunosti pe net si iti spune ca te ajuta in baza uni comision.
depinde si de masina.... incearca sa iei legatura cu o cunostiinta ceva ce are masina inmatriculata la bulgari pe firma.. sunt prin bucuresti care numai cu asta se ocupa, merg cu tine acolo, fac toate actele.. apoi in decursul timpului mergi la ei si lasi bani pt impozit, rca... la itp te duci cu ei .. organizat.. cauta clienti ai acestor firme si vezi ce spun, daca sunt oameni seriosi.
Multumesc frumos de sfaturi, poate cineva care sa spunem ca "s-a ars" cu imatricularile din Bulgaria sa lasa o opinie?
Pt. ca...la drept vorbind, la noi taxele sunt imense si nu isi permite toata lumea sa isi achizitioneze autoturisme noi, cat despre asigurarea din Bulgaria .... nu vad unde e problema din moment ce este tara U.E. .Multumesc din nou! =D>
Inmatriculare auto
alpyne
m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)