avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj-intelegere- acte ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj-intelegere- acte ?

Va rog daca se poate un ajutor . Am divortat de sotia mea anul trecut. Avem un apartament achizitionat pe un credit bancar , doar jumatate din bani de la banca , jumatate i-am primit de la parintii mei. Ea a fost trecuta in acte ...si in cele notariale si cele legate de credit dar figurand doar ca sotie. In prezent este plekata in strainatate. Am vorbit cu ea la telefon si nu are pretentii la nimik ..stie ca nu a contribuit cu nimik. Vreau sa fac o refinantare la banca si trebuie sa o scot din acte. A spus ca imi face in strainatate un act prin notariat si mil trimite.
As vrea sa stiu, daca se poate ce anume ar trebui sa contina acel act ? Ce este foarte important ?
In Hotararea de divort am cerut sa-si schimbe numele , din cate am inteles inca nu si l-a schimbat, ar fi o problema daca face acel act pe acelasi nume ca al meu ??
Va Multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Intelegere pentru a nu face un partaj , act necesar ? Sorin777 Sorin777 Fosata sotie este in strainatate si vrea sa-mi trimita un act facut prin notariat acolo precum ca imi cedeaza mie apartamentul, stie ca nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Coproprietar casa mandril mandril Buna ziua, Traiesc in concubinaj cu o domnisoara si am achizitionat o casa impreuna(prin credit bancar). In acte sunt trecut doar eu ca si proprietar, insa ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna fara partaj radu1972 radu1972 Numele meu este Vranceanu Radu am 38 de ani si sunt din Rasnov jud. Brasov. In luna noiembrie 2007 am divortat de fosta sotie pe fondul necomunicarii , ... (vezi toată discuția)