Fosata sotie este in strainatate si vrea sa-mi trimita un act facut prin notariat acolo precum ca imi cedeaza mie apartamentul, stie ca nu a contribuit cu nimik la el si nu vrea sa ajungem sa ne judecam, Va rog spuneti-mi ce fel de act trebuie sa imi trimita de acolo? ce trebuie sa contina ? daca ii va trebui o stampila de la Haga ? si daca se poate, cam cat m-ar costa ???
Va multumesc !!!
in ce sens vrea sa vi-l dea dvs? sa va vanda partea dansei? sa v-o doneze? ca inteleg ca sunteti despartiti si atunci legea ii permite sa va vanda partea ei.
Apartamentul este luat jumatate printr-un credit la banca si jumatate din contributia proprie, bani primiti de la parintii mei luati dintr-o mostenire a lor. Ea a fost trecuta in actele de ipoteca si cele de credit , ca sotie ( coplatitor nu avea cum pentru ca la momentul acela nu avea loc de munca, iar coplatitor a fost trecuta mama mea ). Fosta sotie si nici eu , nu vrem sa ajungem la un partaj sau sa ne judecam , ea este corecta si nu vrea sa ajungem la un partaj. Eu vreau sa o scot din actele de ipoteca . Nu stiu ce fel de act mi-ar trebui de la ea. Momentan este in strainatate si trebuie sa il faca acolo sa mi-l trimita . Cum ar trebui sa procedam ???