avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intelegere pentru a nu face un partaj , Act necesar ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intelegere pentru a nu face un partaj , Act necesar ?

Fosata sotie este in strainatate si vrea sa-mi trimita un act facut prin notariat acolo precum ca imi cedeaza mie apartamentul, stie ca nu a contribuit cu nimik la el si nu vrea sa ajungem sa ne judecam, Va rog spuneti-mi ce fel de act trebuie sa imi trimita de acolo? ce trebuie sa contina ? daca ii va trebui o stampila de la Haga ? si daca se poate, cam cat m-ar costa ???
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Sorin777 , utilizator 19:45, 30 Martie 2011
in ce sens vrea sa vi-l dea dvs? sa va vanda partea dansei? sa v-o doneze? ca inteleg ca sunteti despartiti si atunci legea ii permite sa va vanda partea ei.
Apartamentul este luat jumatate printr-un credit la banca si jumatate din contributia proprie, bani primiti de la parintii mei luati dintr-o mostenire a lor. Ea a fost trecuta in actele de ipoteca si cele de credit , ca sotie ( coplatitor nu avea cum pentru ca la momentul acela nu avea loc de munca, iar coplatitor a fost trecuta mama mea ). Fosta sotie si nici eu , nu vrem sa ajungem la un partaj sau sa ne judecam , ea este corecta si nu vrea sa ajungem la un partaj. Eu vreau sa o scot din actele de ipoteca . Nu stiu ce fel de act mi-ar trebui de la ea. Momentan este in strainatate si trebuie sa il faca acolo sa mi-l trimita . Cum ar trebui sa procedam ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-intelegere- acte ? Sorin777 Sorin777 Va rog daca se poate un ajutor . Am divortat de sotia mea anul trecut. Avem un apartament achizitionat pe un credit bancar , doar jumatate din bani de la banca ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord si apartament cu credit ipotecar si credit de nepoi personale corina.ancuta corina.ancuta Buna ziua.Am o problema dificila zic eu.Am convenit de comun acord sa divortam,am depus actele si eu am spus ca nu doresc apartamentul pt ca nu imi permit ... (vezi toată discuția)
Partaj - apartament cu credit ipotecar anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt foarte stresata si nu mai stiu cum sa rezolv problema. Am divortat pe cale amiabila din culpa comuna. Acum ... (vezi toată discuția)