avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum este legal sa filmezi alte persoane???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum este legal sa filmezi alte persoane???

M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context:
- in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie)
- sotul are domiciliu la aceasta adresa
- sotul este filmat impreuna cu o alta persoana fara sa li se fi adus la cunostinta

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 21:35, 24 Martie 2011
mirela13 a scris:

M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context:
- in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie)
- sotul are domiciliu la aceasta adresa
- sotul este filmat impreuna cu o alta persoana fara sa li se fi adus la cunostinta

Multumesc anticipat!

E dreptul d-voastra sa filmati ce doriti in apartamentul care va apartine. Postarea pe net a filmuletului nu este infractiune iar filmarea poate fi folosita ca mijloc de proba pentru divort.
Este o metoda cu totul neeleganta de a divorta fata de obisnuita situatie in care un martor e unul din parinti iar celalat un vecin care ambii declara jenati chestiuni cetoase ca: "am auzit de la ..." "n-am vazut sau auzit personal dar stiu ca ..."etc. ... insa aprecierea elegantei ramane la latitudinea d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul iubit i-a trimis actualului filmări făcute, fără să știu, în timp ce întrețineam relații intime. există pedeapsă penală pentru această faptă? Deearaducu Deearaducu Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta odată dar nu stiu daca sa trimis sau doar nu am primit raspuns...am fost filmată acum vreo 2 saptamani fara sa stiu ... (vezi toată discuția)
Filmată fără acordul meu Alina Pop Alina Pop Buna seara! Tocmai am aflat si am vazut ca fostul meu iubit a postat o filmare cu mine in care intretineam relații sexuale, filmulet facut fara acordul meu, ... (vezi toată discuția)
Filmata fara acord alinush12 alinush12 Bună ziua tuturor. Am fost filmată în diverse ipostaze fără acordul meu. Aceste filmări făcute de către alte persoane pot fi folosite ca probe în ... (vezi toată discuția)