M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context:
- in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie)
- sotul are domiciliu la aceasta adresa
- sotul este filmat impreuna cu o alta persoana fara sa li se fi adus la cunostinta
Nu prea exista legislatie in acest moment pentru a-i proteja pe cei expusi unor astfel de ,,postari".In viitorul Cod penal vor fi unele prevederi in acest sens.Pentru ca prin filmarile acelea , faptuitorul sa intre sub incidenta legii, ar trebui sa comita si o infractiune conexa, cum ar fi de pilda santajul, violarea proprietatii private sau a intimitatii....
Depinde in ce scop se realizeaza filmarea.Dvs. spuneti ca in scop compromitator.Insa ar trebui ca inainte de a face asa ceva sacantariti bine avantajele si dezavantajele unui asemenea demers.Parerea mea este ca nu aveti nimic de castigat daca o faceti si nimic de pierdut daca nu o faceti.De divortat puteti sa divortati oricum si fara a va complica si a da nastere unor probleme pe care sigur nu vi le doriti.Sfatul meu este sa uzati de probele conventionale pentru procesele de divort , martorii ar fi suficeinti in opinia mea.In plus , acum se divorteaza foarte usor la starea civila sau la notar.
Nu eu doresc sa divortez, eram doar interesata...
Dar e totusi ciudat ca se incalca dreptul la viata privata si poti fi filmat numai asha, oriunde si oricand si in orice ipostaza si apoi pus pe net B-)
Violare de domiciliu
maara
Buna ziua.
In urma cu 1 an de zile a intrat in locuinta mea fostul sot cu iubita acestuia,m-au agresat si injurat.Acest fapt se intampla seara pe la ora 19. ... (vezi toată discuția)