tudorioan a scris:
Domnule, ti-ai tradat familia! Nu sunt scuze pentru ceea ce ai facut in acel timp cat ai fost despartit de sotie, in fapt!
Suporti consecintele, un divort pe care nmu l-ai dorit, dar ai creat conditiile! Acum ce mai vrei? Sa scoti bani pe o greseala pe care a facut-o? Ar trebui sa nu te mai complici cu acest nimic!
domnule draga nu e vb aici de tradat dar daca nu intelegi despre ce e vb asta e incerc sa iti explic
si daca as fii facut acel filmulet in timp ce eu eram cu sotia consider ca nimeni nu are dreptul sa faca public un material care imi apartine mie si respectivei
legat de divort da sunt de acord cu tine suport consecintele
si apropo prostia se plateste
de asta noi romani "uni"suntem asa de prost informati de cea ce se poate face pe cale legala si ce e legal si ce nu
nu am omorat un om nu am furat am gresit si asta recunosc dar am dreptul si eu ca cetatian roman care respect legile sa imi fie si mie respectata intimitatea.si asta nu eu hotarasc pentru aia sunt oameni care au facut scoala nu ca mine sau poate ca dumneavoastra si nu vreau sa va jignesc.
deci in concluzie nu cred ca aveti dreptul dumneavoastra sa judecati o persoana pentru greselile pe care le face in viata
va multumesc pentru interventie