avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as avea nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as avea nevoie de un sfat

in urma cu 2 ani am fost despartit de sotia pe timp de 1 an
in acel timp am cunoscut o persoana cu care am si stat 3 luni
in acea perioada eu si respectiva de comun acord am vrut sa ne filmam in timpul actului lucru pe care l-am si facut
dupa ceva vreme eu m-am reimpacat cu sotia si totul a fost bine si frumos pana acum 3-4 luni cand sotia din greseala mea a dat de filmulet.lucru care a si adus la divort dar nu asta e important
important e ca sotia a trimis filmul surori ei care la distribuit la toate cunostintele si la pus si pe net din cate am auzit
cu totul ca sotia a promis ca nu va face asa ceva se pare ca sora ei a facut asta fara sa ii spuna ei.
acum intrebarea.
eu cu persoana in cauza am dori sa o dam in judecata pe respectiva
- se poate da in judecata cu asa ceva si daca da cum se procedeaza si ce trebuie sa fac
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 14:36, 5 Septembrie 2008
tudorioan a scris:

admin a scris:

mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
Cam tardiv te pui in evidenta administratorul site-ului! Ar trebui mai multa atentie la ceea ce se posteaza!
Nu vreau sa cred ca, prin aceasta interventie sunt cenzurat pentru opiniile exprimate pe acest forum! Altfel, imi rezerv toate drepturile conferite de Constitutia Romaniei, republicata!

D-le Tudorioan am o intrebare:
Ce are ...cu... Adica Constitutia cu discutiile pe forum?
group a scris:

tudorioan a scris:

admin a scris:

mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
Cam tardiv te pui in evidenta administratorul site-ului! Ar trebui mai multa atentie la ceea ce se posteaza!
Nu vreau sa cred ca, prin aceasta interventie sunt cenzurat pentru opiniile exprimate pe acest forum! Altfel, imi rezerv toate drepturile conferite de Constitutia Romaniei, republicata!

D-le Tudorioan am o intrebare:
Ce are ...cu... Adica Constitutia cu discutiile pe forum?
Group...are cu Constitutia Romaniei, republicata, ceva mai mult cat poti sa intelegi, presupun ca ai acasa legea suprema! Altfel, nu ai fi facut comentarii!
on topic: imi mentin parerea exprimata deja cu privire la problema ridicata.

Off topic: consider ca acesta este un forum de probleme de drept menit sa ajute persoane care se confrunta cu diverse probleme create mai mult sau mai putin cu voia lor si nu un forum de probleme de moralitate. Astfel, consider ca atata timp cat nu se raspunde cu o opinie legala legata de topic, orice comentariu despre atitutdinea din timpul casatoriei a persoanei respective sunt absolute deplasate si fara relevanta.
tudorioan a scris:

tudorioan: Ti-am parcurs astazi interventiile din forum si am ajuns la concluzia ca raspunzi foarte rar problemelor ridicate de utilizatorii care intreaba. Nu cred ca are cineva nevoie de lupi moralisti sau de oameni care sa arate cat de nebuni sunt cei care pun intrebari.

In privinta interventiilor mele, e simplu. Nu cred ca e nevoie ca un admin sa se faca cunoscut pe un forum. Dimpotriva, cu cat reusesti sa faci mai multe lucruri pentru forum, ramanand aproape invizibil ca admin, cu atat forumul are libertatea sa se extinda in directiile in care doreste. Eu nu fac decat sa atentionez un utilizator sau altul atunci cand sare calul. Te rog frumos sa te limitezi, in interventiile tale, la discutarea problemelor reale pe care le pun userii in topic-urile postate de ei. Daca te limitezi la acele discutii, esti binevenit printre noi.

Multumesc anticipat.
Nu am vrut si nici nu vreau sa fiu "un lup moralist"! Nu mi-ar sta sta bine in blana lui! Chiar imi place anonimatul, nu sa fiu bagat in seama! Imi pare rau daca s-a inteles gresit ca nu sunt la obiect cu ceea ce se discuta pe acest forum! Evident , ca nu divaghez de la subiect, ma limitez strict la ceea ce trebuie spus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Distrugere 217 c.p. CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Client condamnat pentru 217 alin 1.cp.Se retine ca prin actiunea sa de a imprastia seminte tratate cu furadan pe terenul sau a determinat deccesul unei turme ... (vezi toată discuția)