admin a scris:
Cam tardiv te pui in evidenta administratorul site-ului! Ar trebui mai multa atentie la ceea ce se posteaza!
mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
Nu vreau sa cred ca, prin aceasta interventie sunt cenzurat pentru opiniile exprimate pe acest forum! Altfel, imi rezerv toate drepturile conferite de Constitutia Romaniei, republicata!
Group...are cu Constitutia Romaniei, republicata, ceva mai mult cat poti sa intelegi, presupun ca ai acasa legea suprema! Altfel, nu ai fi facut comentarii!
tudorioan a scris:
admin a scris:
Cam tardiv te pui in evidenta administratorul site-ului! Ar trebui mai multa atentie la ceea ce se posteaza!
mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
Nu vreau sa cred ca, prin aceasta interventie sunt cenzurat pentru opiniile exprimate pe acest forum! Altfel, imi rezerv toate drepturile conferite de Constitutia Romaniei, republicata!
D-le Tudorioan am o intrebare:
Ce are ...cu... Adica Constitutia cu discutiile pe forum?
~ final discuție ~