avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as avea nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as avea nevoie de un sfat

in urma cu 2 ani am fost despartit de sotia pe timp de 1 an
in acel timp am cunoscut o persoana cu care am si stat 3 luni
in acea perioada eu si respectiva de comun acord am vrut sa ne filmam in timpul actului lucru pe care l-am si facut
dupa ceva vreme eu m-am reimpacat cu sotia si totul a fost bine si frumos pana acum 3-4 luni cand sotia din greseala mea a dat de filmulet.lucru care a si adus la divort dar nu asta e important
important e ca sotia a trimis filmul surori ei care la distribuit la toate cunostintele si la pus si pe net din cate am auzit
cu totul ca sotia a promis ca nu va face asa ceva se pare ca sora ei a facut asta fara sa ii spuna ei.
acum intrebarea.
eu cu persoana in cauza am dori sa o dam in judecata pe respectiva
- se poate da in judecata cu asa ceva si daca da cum se procedeaza si ce trebuie sa fac
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 14:36, 5 Septembrie 2008
morfh3us a scris:

tudorioan a scris:

Domnule, ti-ai tradat familia! Nu sunt scuze pentru ceea ce ai facut in acel timp cat ai fost despartit de sotie, in fapt!
Suporti consecintele, un divort pe care nmu l-ai dorit, dar ai creat conditiile! Acum ce mai vrei? Sa scoti bani pe o greseala pe care a facut-o? Ar trebui sa nu te mai complici cu acest nimic!

domnule draga nu e vb aici de tradat dar daca nu intelegi despre ce e vb asta e incerc sa iti explic
si daca as fii facut acel filmulet in timp ce eu eram cu sotia consider ca nimeni nu are dreptul sa faca public un material care imi apartine mie si respectivei
legat de divort da sunt de acord cu tine suport consecintele
si apropo prostia se plateste
de asta noi romani "uni"suntem asa de prost informati de cea ce se poate face pe cale legala si ce e legal si ce nu

nu am omorat un om nu am furat am gresit si asta recunosc dar am dreptul si eu ca cetatian roman care respect legile sa imi fie si mie respectata intimitatea.si asta nu eu hotarasc pentru aia sunt oameni care au facut scoala nu ca mine sau poate ca dumneavoastra si nu vreau sa va jignesc.
deci in concluzie nu cred ca aveti dreptul dumneavoastra sa judecati o persoana pentru greselile pe care le face in viata
va multumesc pentru interventie

In primul rand nu mi-am dorit vreodata sa fiu apelat cu "Domnule draga", ma deranjeaza pana peste poate, daca intelegi? Pozezi ca victima si nu pot fi de acord cu atitudinea ta! Ai intemeiat o familie cu acea persoana pe care ai iubito, rezultatul acelei casatorii fiind un copil pe care vi l-ati promis! Ulterior ti-ai tradat acea familie in componenta careia era si un copil venit din iubirea voastra! Unde ai gresit ar fi trebuit sa repari! In rest, este vorba de prieteni invidiosi care te-au provocat sa gresesti! Despre intimitatea pe care o invoci, intreab-o pe amanta cu care ti-ai facut mezamplasul(vorba lui CARAGIALE!).
tudorioan a scris:

morfh3us a scris:

tudorioan a scris:

Domnule, ti-ai tradat familia! Nu sunt scuze pentru ceea ce ai facut in acel timp cat ai fost despartit de sotie, in fapt!
Suporti consecintele, un divort pe care nmu l-ai dorit, dar ai creat conditiile! Acum ce mai vrei? Sa scoti bani pe o greseala pe care a facut-o? Ar trebui sa nu te mai complici cu acest nimic!

domnule draga nu e vb aici de tradat dar daca nu intelegi despre ce e vb asta e incerc sa iti explic
si daca as fii facut acel filmulet in timp ce eu eram cu sotia consider ca nimeni nu are dreptul sa faca public un material care imi apartine mie si respectivei
legat de divort da sunt de acord cu tine suport consecintele
si apropo prostia se plateste
de asta noi romani "uni"suntem asa de prost informati de cea ce se poate face pe cale legala si ce e legal si ce nu

nu am omorat un om nu am furat am gresit si asta recunosc dar am dreptul si eu ca cetatian roman care respect legile sa imi fie si mie respectata intimitatea.si asta nu eu hotarasc pentru aia sunt oameni care au facut scoala nu ca mine sau poate ca dumneavoastra si nu vreau sa va jignesc.
deci in concluzie nu cred ca aveti dreptul dumneavoastra sa judecati o persoana pentru greselile pe care le face in viata
va multumesc pentru interventie

In primul rand nu mi-am dorit vreodata sa fiu apelat cu "Domnule draga", ma deranjeaza pana peste poate, daca intelegi? Pozezi ca victima si nu pot fi de acord cu atitudinea ta! Ai intemeiat o familie cu acea persoana pe care ai iubito, rezultatul acelei casatorii fiind un copil pe care vi l-ati promis! Ulterior ti-ai tradat acea familie in componenta careia era si un copil venit din iubirea voastra! Unde ai gresit ar fi trebuit sa repari! In rest, este vorba de prieteni invidiosi care te-au provocat sa gresesti! Despre intimitatea pe care o invoci, intreab-o pe amanta cu care ti-ai facut mezamplasul(vorba lui CARAGIALE!).

nu e vb de nici o amanta eu aveam pe altcineva sotia era cu altcineva si ca pe urma sa ne dam seama ca defapt ne vrem impreuna
ca nu esti de acord asta e parerea ta si nu pot sa o contrazic dar nu vad sincer interventia ta de folos
asa ca mai bine sa nu mai discutam lucruri pe care tu nu le intelegi
morfh3us, se pare ca uiti ca te afli pe un forum unde se discuta despre orice, cu respectarea regulamentului!
Ai postat pe acest topic o problema cu care te confrunti si mi-am permis in spiritul regulamentului sa-mi exprim o opinie!
Ai inteles ce ai dorit, altfel nu comentez! Sa nu uiti vreodata cat m-ai accesezi acest forum: este deschis pentru oricine are ceva de spus! Esti a trea persoana care face comentarii care incalca regulamentul acestui forum!
mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
admin a scris:

mie mi se pare ca discutia n-are nicio legatura cu intrebarea initiala.
va rog frumos, deci, sa va limitati doar la raspunsuri legate de aceasta intrebare.
multumesc.
Cam tardiv te pui in evidenta administratorul site-ului! Ar trebui mai multa atentie la ceea ce se posteaza!
Nu vreau sa cred ca, prin aceasta interventie sunt cenzurat pentru opiniile exprimate pe acest forum! Altfel, imi rezerv toate drepturile conferite de Constitutia Romaniei, republicata!

Alte discuții în legătură

Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Distrugere 217 c.p. CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Client condamnat pentru 217 alin 1.cp.Se retine ca prin actiunea sa de a imprastia seminte tratate cu furadan pe terenul sau a determinat deccesul unei turme ... (vezi toată discuția)