avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Adaugarea unui cod CAEN !
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Adaugarea unui cod CAEN !

Buna ziua,
Am o firma infiintata in 2007, momentan suspendata. Doresc sa o activez si nu stiu ce cod caen trebuie sa adaug pentru distributie de cartele si aparate telefonice, sau daca, codurile din 2007 respectiv 5186 (comert cu ridicata al altor componente si echipamente electronice ) ma pot ajuta sa nu mai activez un alt cod . Aproximativ, la ce suma sa ma astept pt. adaugarea unui nou cod ( principal sau secundar ) si daca trebuie sa achit taxe pt activarea firmei. Si sa nu uit....trebuie legalizat un contract de comodat AUTO intre mine PF si SRL? Multumesc anticipat! Cu respect, C.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
cosminss, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosminss , utilizator 22:38, 24 Martie 2011
la reactivarea firmei platiti taxe!400-500 lei.
contractul de comodat nu trebuie legalizat!
Din ceea ce spuneti reiese ca nu ati facut recodificarea in 2008. In acest caz, costurile sunt mai mari, in functie de cate coduri CAEN se recodifica.
Multumesc frumos de raspuns! Mi se pare o aberatie extrem de mare, dupa ce platesc suspendarea, acum sa platesc activarea...:(((( Am de adaugat maxim 2 coduri CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea obiectului de activitate anny anny Buna ziua! As vrea sa stiu si eu pana cand se pot recodifica codurile caen. Cat ar costa daca pun toate obiectele de activitate dar cel principal ramane ... (vezi toată discuția)
Schimbare cui vechi cu unul nou?-urgent vivi23ro vivi23ro sotul vrea sa suspende activitatea la o firma deschisa in 2008 care nu are activitate, i s a cerut sa se duca intii sa schimbe cui ul pt ca este vechi si cica ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)