avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cui vechi cu unul nou?-urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cui vechi cu unul nou?-urgent

sotul vrea sa suspende activitatea la o firma deschisa in 2008 care nu are activitate, i s a cerut sa se duca intii sa schimbe cui ul pt ca este vechi si cica s au facut altele noi , ce acte ii trebuie si daca trebuie sa mearga cu asociatul sau poate singur sa rezolve problema
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 19:22, 16 Februarie 2010
nu trebuie sa mearga ambii asociati sau administratori.. trebuie sa aibe o delegatie din parte frimei, stamplia firmei, certificat constatator de la orc,cui-ul vechi in original si o cerere tip ce o va completa la organele adm financiare
contabila care s a mai ocupat din an in pasti de ,,contabilitate,, a zis ca i s a spus ca nu poate depune suspendare pt ca i se cere modificarea cuiului dar nu si caenul. poate fi adevarat asa ceva? cam cit costa aceasta schimbare?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
vivi23ro, utilizator
Recodificarea se face din oficiu si nu costa nimic.

[ link extern ]
sa inteleg ca recodificarea caenului dar un nou cui?
Recodificarea presupune si schimbarea CUI-ului.
Daca veti cauta in codul caen var. 2008 obiectul de activitate pe care dvs. il aveti inscris in Cui in acest moment, veti observa ca ii apartin mai multe coduri caen. Trebuie sa va alegeti unul care se potriveste activitatii pe care o desfasurati. Inca nu vorbim de suspendare.
Daca va uitati cu atentie pe formularul la care va trimite link-ul pe care l-am pus mai sus veti observa ca trebuie sa treceti codul caen var.1 (adica cel care va apare in mom acesta in CUI) si codul caen var. 2 cel care va fi mentionat pe CUI dupa recodificare si care va constitui obiectul principal de activitate.

Sper ca v-am lamurit cat de cat.
Va rog sa cititi si aici despre recodificarea gratuita. www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
mirabela_viorela, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare caen, nr. de inregistrare orc, recodificare cui Bibike Bibike Buna ziua, Stiu ca pana la 1 marie 2010 se poate actualiza obiectul de activitate conform CAEN Rev2 fara nici o taxa. Intrebarea mea este daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Caen-ul neschimbat din 2002 lucrez legal?..sau nu? sam ana sam ana Buna ....la firma unde lucrez angajatorii nu au mai schinbat caen-ul din 2002 eu acum lucrez legal sau ilegal?:D (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)