Buna ziua! As vrea sa stiu si eu pana cand se pot recodifica codurile caen. Cat ar costa daca pun toate obiectele de activitate dar cel principal ramane acelasi?multumesc
Nu este un termen limita pana cand se pot recodifica obiectele de activitate, in ceea ce priveste partea intrebarii daca le puteti adauga pe toate asta inseamna sa faceti un act aditional la actul constitutiv al societatii si sa adaugati alte obiecte de activitate, deci un aspect distinct fata de recodificare. In ceea ce priveste costurile, recodificareaa este gratuita insa adaugare de noi obiecte in obiectul de activitate, aceasta se taxeaza .
este gratuita daca facem personal , dar cum sunt atat de incurcate treburile acolo ca esti cam obligat sa angajezi un avocat. in legatura cu costul am omis sa spun ca oricum schimb administratorul deci o sa fac act aditional si tot ce trebuie. ma interesa daca costurile sunt la fel daca adaug un obiect de activitate sau pe toate. stiu ca inainte pt fiecare obiect se platea ceva, dar mi-a spus cineva ca acum costurile sunt la fel.multumesc
recodificarea costa vreo 30 lei. ceea ce vreti dv sa faceti o sa va coste destul de mult pentru ca se taxeaza in functie de numarul de caractere. Pana acum vreun an era la numar de randuri (maxim 16), acum la numar de caractere. Daca vreti sa introduceti toate codurile caen o sa va coste f. mult. Puteti sa faceti un draft de hotarare aga cu toate codurile, sa faceti un total al numarului de caractere si sa intrebati la orc cat va costa? Banuiesc ca o sa va mai ganditi si o sa inserati numai activitatile pe care intentionati sa le desfasurati