avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... raspuns la intampinare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

raspuns la intampinare?

cum se poate numi un raspuns la intampinare (nu la cerere reconventionala) prin care sa motivez falsitatea celor sustinute de parat intr-un proces civil?
Cel mai recent răspuns: ynicolle , utilizator 09:58, 24 Martie 2011
poti sa il numesti simplu :RASPUNS LA INTAMPINARE sau NOTE SCRISE sau NOTE DE SEDINTA..................
Il puteti numi cum doriti, chiar "Raspuns la intampinare". Aveti dreptul de a face aceasta, daca instanta nu va admite acest inscris, atunci solicitati sa accepte depunerea de "Note scrise", care contin tocmai raspunsul dumneavoastra la intampinarea depusa de parat.
Incercati sa va probati afirmatiile cu inscrisuri, iar documentul scris sa fie cat mai scurt si la obiect. Este bine sa luati in considerare faptul ca un judecator este foarte la limita cu rabdarea si timpul, datorita incarcarii cu dosare, iar un document stufos nu face decat sa-l enerveze si sa omita, obiectiv sau subiectiv, tocmai acele elemente importante in speta respectiva.
De asemenea, incercati si un interogatoriu cu paratul (depuneti un set de intrebari pentru parat - sintetizati toate dovezile in favoarea dumneavoastra in cateva intrebari), este o proba care mai aduce o "bila alba" in favoarea reclamantului.
Succes.
va multumesc foarte frumos pentru raspuns si sfaturi.sa aveti o zi minunata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare interogatoriu mihai1667 mihai1667 Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta. S-a depus acest interogatoriu ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)