avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... taxe si impozite pentru un contract intre un SRL si o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

taxe si impozite pentru un contract intre un SRL si o persoana fizica neautorizata

Buna ziua,

As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest contract? Se retine 10% sau 16% in functie de optiunea persoanei fizice? Mai este obligatorie platirea altor taxe? Ma intereseaza din punctul de vedere al SRL-ului? Ce obligatii am eu fata de stat pentru a fi totul cat se poate de corect.

Va multumesc anticipat.
Adi

Alte discuții în legătură

Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare (conventie civila) nekbv nekbv Buna seara, Doresc sa stiu care este metoda prin care un SRL poate colabora cu o persoana fizica neautorizata. Acea persoana nu poate fi angajata, deoarece ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract de comision srl/pf Invictus Invictus Salutare tuturor. Am si eu o mica nelamurire: se poate utiliza de catre un SRL o conventie civila sau un contract de comision, prin care respectivul SRL se ... (vezi toată discuția)