avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

in anul 2007 primaria a focut licitatie pentru reabilitatrea unei scoli si a semnat contractul cu societatea castigatoare urmand ca in anul 2008 s-a efectueze lucrarile .Aceasta societate nu si-a indeplinit toata obligatiile din contract,nu a terminat lucrarile ,si totusi in decembrie 2007 primarul existent in perioada aceea a facut facturi pentru toata suma.Tot in decembrie noi scoala,am fost chemata de d-nul primar unde mi-a fost date facturile pentru decontare.Prin dispozitie bugetara eliberata de primarie mi-a fost alimentat contul pentru toata suma din contract.a doua zi noi scoala, am efectuat platile. Impreuna cu primaria am dat in judecata aceasta societate pentru recuperarea banilor.Pana ce procesul a intrat pe rol societatea a dat faliment intrand in insolventa.In urma unui control al curtii de conturi si dupa cum spune judecatoria noi scoala sumtem buni de plata catre stat.
Acum va intrebam cine este vinovat :scoala s-au primaria.
va multumim!
Cel mai recent răspuns: mariamocanu , utilizator 15:17, 11 Mai 2011
Din ce am inteles , ordonatorul de credite a fost primaria. Cine a facut receptia lucrarii in baza caruia ati efectuat plata?
receptia lucrarii a facut-o primaria
am primit de la judecatorie ordonanta privind masurile asiguratorii in procedurile penale prin care sunt instiintata ca mi s-a pus sechestru pe casa.Eu consider ca nu sunt vinovata ca furnizorul a luat bani si a plecat si nu si-a terminat lucrarile.
acum ce-i de facut?
dupa cum mi-a spus judecatorul ,furnizorul s-a intalnit cu d-nul primar in fata acestuia,unde furnizorul a recunoscut fapta,si si-a luat angajamentul ca in decursul unui an calendaristic va plati,dar primarul nu a fost de acord ,vrea toata suma .
acum eu sunt buna de plata#-o:((
ce sa fac,incotr-o sa apuc#-o
va rog ajutati-ma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa in noiembrie 2012 prezentata la viza cfp in aprilie 2013? acky acky Buna ziua. Situatia esti urmatoarea: Contract de executie de lucrari publice incheiat in decembrie 2006. Durata contractului este de 3 luni (durata de ... (vezi toată discuția)
Contractul de prestari servicii ieseugenia ieseugenia Buna seara, Am semnat cu o firma un contract de prestari servicii constructii.Dupa semnare,firma a refuzat sa emita deviz de lucrari si materiale.Am platit cu ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract-lipsa semnaturii-ordonator credite vladou vladou In 04.09.2007, directorul scolii,fara a fi ordonator de credite, a incheiat un contract cu firma X. In contract, la creditor exista semnatura firmei, iar la ... (vezi toată discuția)