avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata pentru bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata pentru bugetari

sunt angajat in cadrul unei primarii, si as dori sa stiu daca pot sa-mi iau 2 luni concediu fara plata, din motive personale?(iunie-iulie)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 26 Mai 2011
Da. Durata totala a concediului fara plata pentru personalul contractual este de 90 de zile/an (HG 250/1992, art. 25), iar pentru functionarii publici de pana la 3 ani (legea 188/1999).
mai este in vigoare HG 250/1992, art. 25
Da, HG nr.250/1992 este inca in vigoare .
Buna ziua,
Dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse codului muncii, HG nr. 250/1992 mai este in vigoare?
Multumesc
diana81andrei@yahoo.com a scris:

Buna ziua,
Dupa intrarea in vigoare a modificarilor aduse codului muncii, HG nr. 250/1992 mai este in vigoare?
Multumesc

Noile modificari aduse Codului Muncii nu abroga dispozitiile HG nr.250/1992.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarile din codul muncii privind concediul de odihna vera_tardea vera_tardea Buna ziua, va rog sa imi precizati in ce masura modificarile aduse de Lg.12/2015, cu privire la concediul de odihna( perioada de 18 luni si faptul ca o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata andreeamihaela andreeamihaela Lucrez la Primaria x si am nevoie de 5 zile de concediu fara plata pentru nevoi personale dar conf art 95 alin 2 am nevoie de acte doveditoare. Nu am acte ... (vezi toată discuția)