avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... are dreptul primaria ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

are dreptul primaria ?

Eu si vecinul meu am cumparat terenul de acces de la drumul principal pana la casele noastre impreuna cu vilele noastre.Suntem proprietari pe suprafata de teren de 234mp( 5.02 latime cu 46.61 lungime). Terenul este infundat.In cadastru nu este trecut drum de acces, este trecut teren cu destinatie agricol . Astazi primaria a venit si a pus pancarada pe terenul nostru de acces, se numeste Intrarea Verii. Are dreptul sa faca asa ceva fara sa ne intrebe si pe noi( sau nu trebuie sa ne dam si noi acordul)?Terenul nu este drum de acces. Ajutati-ne si pe noi cu un sfat?
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
laur2000, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune laur2000 laur2000 Am un teren de 264 mp in coproprietate cu vecinul meu,terenul trece prin fata casei noastre, eu fiind prima casa, vecinul a doua casa, teren infundat. De la ... (vezi toată discuția)