avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

experienta similara

in formularul experienta similara la punctul "Natura şi cantitatea de lucrări furnizate în baza contractului" ce trebuie trecut: sa precizam ce lucrari s-au executat?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 13:57, 24 Martie 2011
Da, in formularul Experienta similara se trec lucrari de natura si complexitate similare pe care firmele le-au executat; autoritatea contractanta poate specifica si un nivel minim al pretului acelor contracte, poate cere copii ale contractelor, copii ale Proceselor verbale de receptie la terminarea lucrarilor sau recomandari de la beneficiarii acestora. Cititi cu atentie intructiunile de completare a formularelor si sigur veti gasi acolo tot ce va intereseaza, eventual sunati daca aveti nelamuriri, ca sa aveti certitudinea ca intocmiti cat se poate de corect documentatia.
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta similara Anita Ihos Anita Ihos Cum se dovedeste experienta similara a unui ofertant la o achizitie publica?:-/ (vezi toată discuția)
Dovedirea experientei similare soazig soazig In cazul unei proceduri furnizare de produse ofertantul isi demonstreaza experienta similara prin prezentarea de facturi eliberate catre clienti privati (copie ... (vezi toată discuția)
Oferte financiare egale- criteriu de departajare Mihai86P Mihai86P Buna seara, in cazul a 2 oferte egale am ales un criteriu de departajare experienta ofertantului din ultimi 3 ani, este un criteriu restrictiv? Va multumesc (vezi toată discuția)