avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... CE DECLARATII SE FAC PT ONG-URI?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

CE DECLARATII SE FAC PT ONG-URI?

Buna ziua, suntem un ONG infiintat anul trecut.Vroiam sa stim ce declaratii trebuiesc facute si cand?Pana acum, am avut activitate dar nu am depus nici o declaratie, nimic.Multumesc
Cel mai recent răspuns: cerica2007 , utilizator 14:59, 25 Martie 2011
Ati avut activitati economice sau salariati? Daca nu depuneti doar bilant.
Salariati nu au fost, dar activitati da, am avut sponsorizari si diverse alte activ.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong abch abch in cazul unui ONG care s-a infiintat in martie 2011, nu a avut angajati, nu a avut sponsorizari si nici donatii,iar cheltuielile de infiintare si cele ... (vezi toată discuția)
Raportari asociatie fara scop patrimonial elenabolea elenabolea Ce raportari trebuie sa faca o asociatie infiintata de o mama pentru a putea primi sponsorizari de la firme si din redirectionare impozit 2 %,pentru terapia ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru ong maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie de tip ONG. Cand am mers sa scot CIF ul doamna de la administratia finantelor publice unde suntem arondati ... (vezi toată discuția)