Buna ziua!
Tatal fiicei mele este, din octombrie 2010, asociat si administrator (impreuna cu 2 persoane) la o societate comerciala. Exista o hotarare prin care este obligat la plata pensiei de intretinere in cuantum de 25% din venituri, pronuntata cand tatal avea alt loc de munca. De cateva luni, de cand a fost concediat de la vechiul loc de munca (unde se facea poprire pe salar), tatal trimite in nume propriu, lunar, o suma de bani, modica si de fiecare data alta.
Pot comunica, personal, pe adresa respectivei societati, hotararea referitoare la pensia de intretinere sau trebuie emisa ordonanta de poprire, de catre instanta?
Sunt reglementate veniturile minime pt administratorii, respectivi asociatii unei SRL? Intreb aceasta deoarece am avut, in trecut, "surpriza" unor adeverinte de salariu cu sume de 15 - 30 lei lunar.
Cum pot afla ce alte contracte de munca mai are tatal?
Va multumesc
Toate veniturile sunt inregistrate la SAdm.Fin. Vechiul loc de munca era obligat sa trans,mita ordonanta de poprire la noua societate . Era mai bine daca instanta stabilea o suma fixa si un procent. Puteti sa cereri infiintarea popririi la noul loc de munca cu o copie de pe sentinta .
Pensie alimentara
danimaria99
din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
carmen27_06
La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)