avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... interdictia bancara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

interdictia bancara

buna ziua, am o intrebare daca o firma este in interdictie bancara si are un cec dat la o alta firma, dar cecul era emis inainte de incidenta bancara, iar firma care a primit cec-ul a introdus in banca din gresela cec-ul dupa un an, iar firma a intrat intre timp in incedenta bancara, si cec-ul s-a refuzat pentru ca este in cip ce se poate intampla poate sa i-a amenda , sau numai i se prelungeste cu un an perioada de interdictie bancara , valoarea cec-ului este de 1500 ron

Alte discuții în legătură

Anulare decizie inregistrare in c.i.p. nebunica nebunica Va cer sprijinul in urmatorul incident : - am emis un CEC catre un furnizor - in momentul in care conturile bancare mi-au fost blocate l-am averizat ( e ... (vezi toată discuția)
B.o. refuzat - solutii magyari magyari Am un debitor cu care am negociat mai bine de o luna, insa cu etapa amiabila nu am ajuns nicaieri. La un moment dat mi-a spus ca imi achita o suma daca vreau ( ... (vezi toată discuția)
Restituire file cec robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Un partener de afaceri ne-a solicitat sa ii returnam toate filele cec pe care ni le-a inmanat, pentru plata la termen a produselor livrate, intrucat ... (vezi toată discuția)