avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

sotia a intentat actiune de divort, eu am ramas cu copilul impreuna, sentinta nu este definitiva, in acte inca suntem casatoriti, am fost dati afara din casa unde am locuit impreuna, prin presiunile exercitate de aceasta asupra mea, ea nu locuieste in acest moment in casa, am o firma unde este si sotia trecuta ca actionar, eu sunt nevoit sa cumpar in apartamentul unde m-am mutat cu copilul mobilier, vreau sa scad facturile pe firma,
Intrebare: se considera bunuri supuse partajului, bunurile cumparate dupa intentarea actiunii de divort de catre sotie?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 20:23, 24 Martie 2011
Bunurile supuse partajului sunt acele bunuri achizitionate in timpul casatoriei. Cat timp nu s-a pronuntat inca sentinta, este inca vorba de casatorie. Dar situatia de fapt este interpretabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort/copil minor Mihaela1313 Mihaela1313 Buna ziua, Am doua intrebari: 1.In caz de partaj ce pretentii poate avea sotul asupra casei pe care eu am mostenit-o de la tata 1/2 cu mama. Unic ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Partaj adiadi77 adiadi77 Buna ziua, Eu si sotia mea casatoriti in Romania ne-am mutat in Germania in 2009 unde am cumparat o casa impreuna. In 2011 am divortat in Germania, iar ea ... (vezi toată discuția)