avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... deschiderea unei ciupercarii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

deschiderea unei ciupercarii

Buna ziua,am o intrebare de ce anume am nevoie pentru a deschide o ciupercarie?
Cel mai recent răspuns: myryam , utilizator 17:58, 28 Martie 2011
aveti nevoie de un SRL cu obiect de activitate 0113,0230,etc.
Mai intai… va autorizati ca pfa, sau infiintati o SC…
Apoi, aveti nevoie de teren – o sera, ceva… dotata cu diverse instalatii. Alegeti specia / speciile ce doriti a cultiva. Trebuie sa studiati… cultivarea ciupercilor.
Un plan de afaceri.
Trebuie sa gasiti beneficiari, eventual distribuitori – pana la beneficiari = piata de desfacere (fara aceasta piata asigurata… e un risc cam prea mare)
Chiar daca pare simpla cultivarea cupercilor, nu e deloc asa.
Unele informatii care va pot fi de folos le gasiti folosind Google. Puteti cumpara “asa-numitul” know-how…

Copy-paste:
Know-how este un termen preluat din limba engleză, care desemnează cunostinte specifice, detinute de o persoană fizică sau de o întreprindere, asupra unui produs sau procedeu de fabricatie, adesea obtinute prin lucrări de cercetare si de dezvoltare importante si costisitoare. În practică know-how-ul poate consta în informatii concrete despre procedeele de combinare a unor substante si materiale pentru obtinerea unui produs finit.
Multumesc de raspuns,dar mai o intrebare ca sa imi deschid pfa sau af trebuie sa am curs in domeniu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Know how Undertaker Undertaker cine stie ceva despre tranferul de know how? e vb despre un consilier de imagine strain care vrea sa colaboreze cu o firma romana, in sensul de a consilia pe ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri anarhy2004 anarhy2004 am si eu cateva intrebari am primit o factura din confederatia elvetiana in care m-i se vinde dreptul de a folosi un program acum eu ii platesc intreaga suma ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate produse finite - procedura obþinerii acestuia ºi organul emitent stelyy stelyy cine poate sa ma ajute ? Sunt un mic intreprizator si as vrea sa-mi deschid o hala de productie boltari si pavele . De unde pot sa-mi scot certificate de ... (vezi toată discuția)