avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Functionari bancari incompetenti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Functionari bancari incompetenti

Cand mergi la banca sa ceri restructurarea unui credit si ceri sa platesti o rata mai mica pe un an de zile consideri ca dai de niste oameni profesionisti care iti vor intinde o mana de ajutor pentru ca este criza iar tu vrei sa platesti creditul .....dar la [EDITAT] dai de niste jepcari care pe langa faptul ca sunt needucati si au tupeul sa te certe ca nu poti sa iti platesti creditele ca ai o perioada de criza ,, iti iau 500 de lei pentru analiza dosarelor de restructurare nici nu stiu ce proprun spre aprobare....pai una e sa ceri sa platesti mai putin pentru un an de zile ...si una e sa suspenzi platile pe un an de zile......
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:12, 24 Martie 2011
Care este intrebarea dumneavoastra?

Va rog sa cititi regulamentul de postare. Nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice in mesaje.
Domnule clopotel nu exista functionari bancari incompetenti, Ei nu au nici-o vina, isi fac datoria si ce este mai important isi desfasoara activitatea dupa normele prevazute de catre acea institutie.
Ei au indatoriri, si nu se pot abate de la ele, pentru ca daca s-ar abate si-ar pierde slujba.
Ei nu pot sa va intinda o mana de ajutor pentru ca este criza pentru ca ei nu sunt bancheri, nu se afla la conducerea institutiei, ei fac doar ce le cere regulamentul.
Suma luata pentru analiza dosarului nu merge in buzunarul lor ci in bugetul bancii.
Solicitati un extras de cont, veti vedea ca acea suma va apare acolo, ca si ori alta suma, indiferent daca este comision, dobanda sau rata din debit.

Vanzatorul este angajat pentru a vinde marfa, pentru a gestiona marfa din magazin, exact asa se intampla si cu functionarul unei banci, orice abatere de la scopul pentru care a fost angajat ii va aduce concedierea...pe timp de criza.
orice consumator de produse si servicii bancare poate solicita, in limita tolerantei normelor bancare, orice modificare la contractul initial incheiat cu banca. In conditiile in care, dvs doriti o reesalonare de credit trebuie initial sa fiti un debitor bun platnic, apoi sa solicitati bancii, in scris acest lucru, insotind cererea de documente justificative (nu invocand o stare de fapt - CRIZA, in care ne aflam cu totii, nu numai dvs). Nu cred ca, functionarii bancari, cu care dvs ati dialogat, au manifestat acel "tupeu" pe care il invocati ce vehementa, ci v-au raspuns la solicitarea verbala, pe care, probabil le-ati adresat-o, pe un ton, mai putin adecvat situatiei. Asadar, nu functionarii bancari emit normele de conduita si cele de servire a clientelei, ei sunt simpli utilizatori ai acestor documente, cu putere de lege, in orice banca comerciala. Va sfatuiesc, sa incercati o revizuire a elementelor dialogului initial pe care l-ati purtat cu functionarii respectivi si sa incercati sa abordati o maniera civilizata si rezonabila de prezentare a problemelor dvs legate de derularea creditului pe care l-ati contractat. Oricum, succes......:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)
Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credite, persoana fizica Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am inteles ca bancile au produse de esalonare credite de consum persoane fizice. Am fost si am intrebat si eu pe la banci, dar unele mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)