avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general documente obligatorii la punctul de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

documente obligatorii la punctul de lucru

Am deschis un magazin ca punct de lucru.
Vreau sa stiu daca in afara de casa de marcat imi mai trebuie obligatoriu si :
STAMPILA - am facturier stampilat cu stampila firmei
REGISTRU DE CASA

Este obligatoriu sa se completeze NIR-ul imediat ce intra marfa.

Raportul de gestiune se completeaza la sfarsitul zilei. Nu e stampilat. Pot sa stampilez carnetul in alb cand il trimit la punctul de lucru?
NIR-ul vine gata completat si stampilat de la sediu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anamariacelik , utilizator 19:50, 24 Martie 2011
Pentru fiecare punct de lucru, in cazul dvs. trebuie sa tineti evidenta contabila primara ( Avize de insotire a marfii (in cazul in care marfa se distribuie pe puncte de lucru dintr-un depozit al societatii) sau Facturile de la furnizor (in cazul in care marfa merge direct la punctele de lucru), N.I.R.-uri pentru evidentierea adaosului comercial si al pretului de vanzare cu amanuntul, Registru de gestiune zilnic, Fise de magazie ( daca tineti evidenta si cantitativ), Registru de casa si pentru fiecare punct de lucru cat si pentru sediul social (chiar daca nu are activitate), cate un Registru unic de control.
Balanta si bilantul se intocmesc, prin centralizarea datelor, doar la nivel de unitate.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate, doua puncte de lucru ContSters95887 ContSters95887 Pentru o societate cu doua puncte de lucru contabilitatea se tine separat pentru fiecare punct de lucru in parte? Stiu ca nir se face pentru fiecare in parte, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru un spatiu comercial greeg greeg Am inchiriat un spatiu comercial in Dragon unde doresc sa vin cu imbracaminte din Turcia.M-ar interesa ce acte imi sant necesare in momentul unui control de la ... (vezi toată discuția)
Inventariere anuala tartalak tartalak Am o intreprindere individuala cu codul caen - 4791 pe care am infiintat-o in noiembrie 2010.Evidenta contabila e in partida simpla. In anul 2010 doar am ... (vezi toată discuția)