avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... agresiune verbala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

agresiune verbala

buna ziua.am primit de la fostul meu prieten un sms in care imi adresa cuvinte vulgare.au fost mai multe sms de felul acesta,cat si prin apeluri telefonice,dar am inteles de la firma de telefonie mobila ca ei nu au inregistrarile convorbirilor in sine.totodata l-a sunat pe fostul meu sot spunandu-i ca sunt prostituata si ca am site in care ma dezbrac pe internet,ceea ce este total neadevarat,si m-a amenintat ca urmeaza sa spuna tuturor prietenilor mei acest lucru.mentionez ca sms si apelurile sunt primite din strainatate.As putea sa-l dau in judecata pentru treaba asta sau mi-as pierde timpul degeaba?MULTUMESC pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: iuliavelici , utilizator 19:59, 24 Martie 2011
puteti promova o actiune pe calea civila si sa solicitati despagubiri pt prejudiciul moral pe care vi l-a creat. probe aveti ca sa demonstrati vinovatia celui ce v-a jignit.
mai am doar un sms si inca 2 in care ma ameninta ca va spune asta prietenilor mei.si fostul meu sot ar putea depune marturie ca i-a zis asa ceva prin telefon,pentru ca fostul meu sot nu avea nr.lui de telefon si se vede clar ca a fost sunat din strainatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulte repetate si calomnii Robert68 Robert68 Va rog sa-mi spuneti daca pot deschide un proces penal pentru insulte repetate. De cateva luni sunt sunat la telefon si insultat, respectivul crezand ca poate ... (vezi toată discuția)
Sms -urile se pot folosi ca proba? annanne annanne Buna, Sunt din Iasi si am nevoie de ajutor. O distinsa \"doamna\" - fosta sotie a prietenului meu (de care s-a despartit inainte sa ne cunoastem) ma ameninta ... (vezi toată discuția)
Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)