Buna seara.Am dat in judecata institutia unde am lucrat pentru litigii de munca si am castigat procesul,cu termen de recurs in 10 zile.Sentinta am primit-o pe data de 03.02.2011.(datorita faptului ca am primit sentinta unei alte persoane, institutia a trimis sentinta gresita prin posta si a primit-o pe cea buna pe data de 18.02.2011).Recursul l-a introdus pe data de 02.03.2011.
Intrebarile mele sunt::1 - nu s-a depasit cumva termenul?; 2 - Acum, pentru Curtea de Apel, trebuie sa fac Intampinare?; 3 - Pot cere penalitati de intarziere?
Va multumesc.
1. trebuie sa vedeti data la acre au primit dumnealor(institutia) sentinta.De la acea data socotiti cele 10 zile.
2.la Curtea de Apel veti face intampinare.
3.penalitati de intarziere pt ce?
1. Daca a primit sentinta pe 18.02.2011, atunci ultima zi de depunere a recursului a fost 01.03.2011 ... daca l-au depus pe data de 02.03.2011 este tardiv depus.
2. Invocati prin intampinare , exceptia tardivitatii depunerii recursului .... intampinarea se depune la Curtea de Apel.
3. In recurs, nu se mai poate modifica cererea de chemare in judecata.
Conflicte de munca
eugen12
Buna ziua!
Am facut recus la Curtea de Apel in urma unei sentinte date de tribunal ,dar in acea sentinta si nici pe citatie, termenul de depunere a recursului ... (vezi toată discuția)