buna seara,
spuneti-mi va rog ,daca am preluat contabilitatea unei societati cu salariati ,ce ma sfatuiti sa fac? cum sa preia revisalul pe calculatorul meu cu toate datele din 2007-pana in prezent? sau la un eventual control pot sa le dau doar parola de acces in revisalonline si este suficient?#-o
Preluati in intregime Registrul in format electronic altfel cum veti putea sa operati, de ex, incetarea unui contract de munca daca dvs nu aveti Registrul in care e inregistrat acel contract?
In evetualitatea unui control inspectorii nu va cer sa le oferiti accesul la Registru pentru ca ei vin oricum cu Registru l societatii printat, mai mult parola trebuie sa fie secreta- nu se da nici macar inspectorilor ITM.
Dar spuneti-mi daca gandesc corect ;
1.am doar cativa salariati deci as putea sa introduc manual datele cotractelor in calculatorul meu? e bine asa?
2.daca inspectorii vin cu registrul printat atunci ce verifica in revisal ? daca s-au transmis la termen contractele si modificarile? adica iau fizic contractul si-l verifica cu data transmiterii ? sau ce?:O
intreb acest lucru pentru ca nu vreau sa gresesc ceva cand formez baza de date in calculatorul meu
Incarcati cel putin datele angajatilor activi si asigurati-va ca cei cu raporturi de munca incetate au inregistrate in revisal incetarile de activitate.Ar fi fost ideal sa aveti un proces-verbal de predare-primire la preluarea evidentei.
Pe vremea in care eram in activitate,ca director departament RU la
o societate privata,la intoarcerea din concediu am constatat sterge-
rea completa a revisal-ului.Am aflat ca,in timpul absentei mele,una dintre contabile si-a adus la serviciu fetita care s-a jucat cu calcu-
latorul subsemnatului si mi-a sters o multime de fisiere.Nu ma intrebati cum,caci nu8 stiu sa va raspund.Am luat legatura cu cei de
la sectorul de informatica si m-au depanat f.rapid,fara bani,re-incarcand ei revisal-ul pe calculatorul meu!!
Itm
Cecilia35
La o societate am facut 3 angajari in data de 29.05.2012 , (erau reangajari defapt pentru ca acesti oameni au mai lucrat la societate ) am transmis revisalul ... (vezi toată discuția)