avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalizare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalizare hotarare judecatoreasca

Am fost la tribunal pentru legalizare. Doamna de la ghiseu nu foarte amabila mi a zis ca nu se numeste legalizare ci titlu exacutoriu si nici actele cu care am fost nu sunt bune (taxa de timbru nu e de 2 lei e de 6 lei....) :
• cerere;
• hotărâre judecătorească
• taxă de timbru de 2 RON
• timbru judiciar de 0,15 RON

Cum ar trebui sa fac sa-mi rezolv problema cu hotararea ? Care sunt actele de care am nevoie? ?

Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
ioana2525, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioana2525 , utilizator 09:10, 25 Martie 2011
Redactati cererere catre presedintele de instanta care a pronuntat hotararea pentru investirea cu formula executorie ,la care anexati dovada achitarii texelor comunicate de catre Dna de la ghiseu
Stiu cum trebuie procedat, eu nu stiu ce acte exact imi trebuie pentru legalizare si ce fel de cerere sa formulez......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru legalizarea unei hotarari judecatoreasti sunt necesare ? va rog ! dorudoru dorudoru Pentru legalizarea unei hotarari judecatoreasti sunt necesare: - hotararea judecatoreasca ; - plata taxei judiciare de timbru la Trezorerie; -- In valoare ... (vezi toată discuția)
Investire cu formulã executorie lara12 lara12 am obţinut drept de vizită, decizia a devenit definitivă după expirarea termenului de recurs. întrebare: 1. cum pot investi decizia cu formulă ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adriannn adriannn Buna ziua. La ,,cererea de investire cu formula executorie'' a unei sentinte trebuie anexata sentinta in original, in copie legalizata sau in copie simpla ... (vezi toată discuția)