avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical / odihna pe perioada sarcinii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical / odihna pe perioada sarcinii

Am o intrebare, imi pot lua concediu medical / odihna pe perioada sarcinii fara a influenta concediu prenatal? Adica pot intra in concediu de orice fel fara ca perioada in care trebuie sa intru in concediu sa fie amanata din cauza concediului. In mod normal trebuie sa intri in concediu prenatal la 7 luni de sarcina? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carolina33 , utilizator 11:06, 25 Martie 2011
Puteti beneficia de concediu medical si/sau odihna pana la intrarea in concediu prenatal, fara sa va afecteze . Aveti grija sa nu solicitati concediu fara plata!
Am inteles .. Multumesc frumos !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical florys24 florys24 buna ziua as vrea si eu raspunsul la niste intrebari daca poate sa ma ajute cineva.Sunt insarcinata in 25 de saptamani si de la 20 de saptamani am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)