avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical

buna ziua as vrea si eu raspunsul la niste intrebari daca poate sa ma ajute cineva.Sunt insarcinata in 25 de saptamani si de la 20 de saptamani am avut concediu medical26 de zile si si 10 zile de recuperari de la servici,eu pe 5 mai ar trebui sa intru in prenatalimi mai pot lua concediu medical pana atunci?recuperarile cum se incadreaza in in cartea de munca ca program normal?eu lucrez la patron si la noi concediul de odihna se da doar la toata lumea odata as vrea sa stiu eu fiind insarcinata imi pot lua concediul de odihna pe anul acesta? multumesc.
Cel mai recent răspuns: florys24 , utilizator 17:25, 25 Martie 2010
Puteti beneficia si de concediu medical,daca medicul considera ca este nevoie pana la intrararea in prenatal (adica la 7 luni de sarcina si pana la nastere, dupa care urmeaza postanatul.In total 126 de zile.Dupa aceea intrati in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani.) si puteti beneficia si de concediu de odihna conform codului muncii.Recuperarile sunt considerate zile normale de lucru, recuperand probabil niste ore suplimentare care nu au fost compensate in bani.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical/concediu prenatal ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua.As avea nevoie de niste lamuriri : sunt insarcinata in 17 saptamani, angajata la o firma care din 21 dec ne va lasa acasa, pentru ca iarna la noi nu ... (vezi toată discuția)